Cursussen -> Algemeen -> Windows Agenda

Windows Agenda

Sinds de komst van Windows Vista is het niet meer nodig om een apart agenda pakket te kopen, deze zit namelijk standaard ingebouwd. Open in het startmenu " Windows Agenda "

U ziet nu het onderstaande figuur


Direct heeft u een overzicht voor u van de dagen van de maand (aan de linkerkant) in het midden de dag van vandaag en aan de rechterkant het detailmenu.

Om een nieuwe afspraak aan te maken klikt u linksboven op "Nieuwe afspraak" in het detail menu aan de rechterkant van Windows Agenda kunt u vervolgens uw afspraak plannen.

In het eerste vak bovenaan is het mogelijk om details toe te voegen. bijvoorbeeld: uit eten. De locatie moet worden ingevuld en bij informatie over de afspraak de datum en tijd van de afspraak. Er kan ook nog een herinnering woden ingesteld, een deelnemer worden toegevoegd en een opmerking worden gemaakt. Zie het onderstaande figuur.


U kunt ook een taak toevoegen aan uw agenda. Klik hiervoor bovenaan op de button "Nieuwe taak"
Aan de linkerkant van de Windows agenda onder taken wordt direct een nieuwe regel aangemaakt. In het detail scherm aan de rechterkant kunt u vervolgens de gegevens invullen voor uw taak, op dezelfde manier zoals hierboven beschreven bij het toevoegen van een afspraak in de agenda.